Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • african black soap
  • fair trade
  • natuurlijk
  • pure sheaboter
Een MissLipgloss artikel

Pure Sheaboter


Er staat een watermerk van TsG op de foto, maar ik heb deze foto gemaakt 😉

De Rara van deze keer is pure sheaboter! Pure sheaboter wordt vaak gebruikt in allerlei verzorgingsproducten, zoals bodybutters en lippenbalsems. Maar het is het allerlekkerst en het best voor je huid om dit ingredient gewoon puur te gebruiken! Wanneer je een stukje van de sheaboter in je handen neemt, smelt het meteen. Je kan het dus meteen uitsmeren op elke plek die je wilt verzorgen. Je kan het op je lichaam gebruiken, maar wanneer je een erg droge huid hebt, werkt het ook supergoed op je gezicht. Ik gebruik de sheaboter vaak in combinatie met African Black Soap.

Ik hoorde van Serena dat veel mensen sheaboter vinden stinken, ik vind het juist erg lekker ruiken! Het ruikt echt naar een verzorgingsproduct, een beetje zoetig maar wel heel natuurlijk. Je ruikt deze geur ook wanneer je het op hebt gesmeerd, ik vind het echt jummy jummy. Heel aanwezig is de geur niet, maar je ruikt hem wel als je de sheaboter insmeert.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.