Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Reacties beantwoorden

Even tussendoor wil ik iets aan jullie vertellen. Elke dag komen er honderden reacties binnen op artikelen op MissLipgloss.nl. Ik vind dat enorm leuk, want zo kan ik zien wat jullie van de updates vinden, en het houdt de site lekker ‘levend’. Nu merk ik zelf altijd, dat ik het leuk vind om een antwoord te krijgen wanneer ik een reactie achterlaat op een site.
Ik wil ten eerste zeggen dat ik elke reactie lees. Elke reactie die achtergelaten wordt, op welk artikel dan ook, wordt door mij gespot. In het systeem waar deze site op draait, zie ik namelijk alle nieuwe reacties op een rijtje. Ik kan daar makkelijk reageren, reacties bewerken en verwijderen. Dus denk niet dat ik je comment niet lees als je op een oud artikel reageert. I see everything 😀

De laatste tijd probeer ik wat vaker te reageren op reacties, maar het is onmogelijk voor mij om alles reacties te beantwoorden. Ik heb zelf respect voor een site als Temptalia, zij beantwoordt elke reactie! Echt leuk (en respect voor haar), maar het is vaak wel een beetje hetzelfde en dat zou ook zo zijn wanneer ik dat zou gaan doen. Dus naast dat het qua tijd niet te doen is (dan ben ik per dag twee uur extra bezig om alleen de reacties te beantwoorden) zal je heel veel ‘dubbele’ reacties van me krijgen omdat bij een artikel vaak dezelfde soort reacties worden achter gelaten.

Dus wat ik even mee wilde geven: ik lees alles en ben blij met elke reactie! Zelfs als die niet positief is of als je kritiek levert. Once again, je mag best zeggen dat je mijn haar niet mooi vindt, of dat je een look lelijk vindt. Maar met respect. “Ongelooflijk wat heb jij een ***** lelijk **** hoofd’ is heel wat anders dan ‘Ik vind je look vandaag niet mooi.” Een reactie als de eerste zal ik verwijderen, de tweede laat ik staan. Begrijpelijk, toch? 🙂

OK, fijn weekend, girls! Gaan jullie nog iets leuks doen? Vanavond ga ik naar Dio & Flinke Namen met Serena (hihi!!) en verder ga ik deze week hard aan het werk voor school.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.