Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • buttercream
  • recept
Een MissLipgloss artikel

Recept: roze frosting

De cupcakes zouden natuurlijk geen Miss Lipgloss cupcakes zijn als ze niet afgemaakt zouden worden met een roze frosting! Ik heb gekozen voor een buttercream (botercrème) frosting. Je kan onderstaande frosting ook met chocoladesmaak maken: voeg dan in plaats van de kleurstof 110 gram cacao aan het mengsel toe.

Benodigdheden

  • Het is super-easy: mix in een grote kom de suiker, boter, vanille-extract en melk tot je een glad mengsel hebt. Wanneer het niet helemaal glad wordt, voeg dan wat extra melk toe. Doe er een paar druppels kleurstof bij (of wanneer je chocoladefrosting wilt: de cacao) en meng het goed. Klaar is je frosting! Verdeel dit over de cupcakes wanneer ze gebakken en afgekoeld zijn.

Enjoy!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.