Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • nieuws
  • remington
  • stijltang
Een MissLipgloss artikel

Remington Straightini

Nieuw van Remington: de Straightini! De naam zegt het al, het is een mini straightener. En met mini bedoel ik ook echt mini; hij is maar 15 centimeter lang! Ideaal voor onderweg (hoef je niet je grote stijltang mee te nemen), voor meiden die alleen hun pony steilen of voor girls met kort haar.
Toen ik dit nieuwe product ontdekte kan je natuurlijk wel raden wat ik dacht… Die moet ik hebben! Ik heb al een stijltang, maar zo’n mini is ook wel ideaal.

Ten eerste is ‘ ie echt superklein! Op het plaatje kan je natuurlijk niet zo goed zien hoe groot hij uitvalt, maar hij past net in de palm van je hand. En ik heb kleine handen!

Verder doet hij eigenlijk alles wat een grote stijltang ook doet: hij wordt supersnel goed heet (200 graden) en maakt je haar echt superstijl. Fijn is dat je heel dicht bij de haaraanzet kan komen omdat de tang zo klein is. Nadeel vind ik het lange en dikke snoer, dat niet echt in proportie is met de kleine tang. Een oplossing was bijvoorbeeld een soort ‘rolletje’ waar het snoer zich in oprolt… En een soort accuutje was ook leuk geweest, dan had je hem letterlijk overal kunnen gebruiken! Maarja, daar zou dan ook een heel ander prijskaartje aan hangen én maakt de Straightini zwaarder en groter.

Deze tang is dus ideaal voor meiden met kort haar (net als ik!) of meiden die alleen hun pony steilen. Past zo in je tas, werkt snel en makkelijk en is gewoon ideaal! De Straightini van Remington is vanaf nu verkrijgbaar voor €26,99 bij onder andere Mediamarkt, Kijkshop en Douglas.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.