Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mascara
  • Review
  • rimmel
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Rimmel Sexy Curves mascara

Al een tijdje in de winkels is de Sexy Curves mascara van Rimmel. De mascara belooft volume en krul! Ik kreeg deze in mijn goodiebag toen ik naar de Elite Model Look was geweest, dus ik vond het wel even leuk om hem voor jullie te reviewen.

De verpakking vind ik ten eerste heel erg mooi! De kleur is super, blauwpaars. Hij is mooi high shine met witte letters.

 


Het mooie Rimmel kroontje op de dop!

En dan het bijzondere aan deze mascara: het borsteltje. De mascara heet namelijk niet voor niets ‘Sexy Curves’, hij heet zo omdat het borsteltje curves heeft. Hij bestaat uit drie bolletjes en is van polymeer gemaakt. Niet mijn favoriete soort borstel, maar ik was wel erg benieuwd!

Op naar de foto’s…


ZonderMet


Zonder


Met

De mascara is wel fijn in gebruik, ik snap alleen het nut van de bolletjes niet heel erg. Het voegt niet echt wat toe aan de mascara, naar mijn idee bereik je er niets meer mee dan met een normaal polymeer borsteltje.

Het effect vond ik wel een beetje tegenvallen, helaas! Echt veel volume geeft de mascara niet omdat je wimperhaartjes erg snel aan elkaar gaan plakken. Of het door de mascara zelf komt, of het borsteltje: geen idee. Hij maakt mijn wimpers wel langer en mooi zwart. Maar echt heel enthousiast ben ik niet over de Sexy Curves. Ik ben gewoon echt geen fan van al die aparte borsteltjes. Doe mij maar een gewone ouderwetse mascaraborstel met haartjes!

Rimmel Sexy Curves kost €10,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.