Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nieuw
  • nieuws
  • Rituals
  • spa
Een MissLipgloss artikel

Rituals City Spa opent in Zwolle

Zwolle krijgt een  echte Rituals City Spa! Morgen (3 oktober) opent de hippe spa haar deuren. In deze ruime (65 vierkante meter) spa kan je heerlijke behandelingen ondergaan en echt even lekker relaxen. Je kan kiezen voor een korte behandeling van 25 minuten, maar je kan ook 1,5 uur lekker verwend worden. Wat dacht je van een full body massage met edelstenen? Je betaalt daarvoor €59 voor een uur. Maar je kan ook gaan voor een fijne manicure. Je kan alle behandelingen hier vinden!

Het idee van een City Spa vind ik heel tof. Ik zie mezelf al winkelen in Zwolle (wat ik regelmatig doe) en denken: “Hmm, ik heb wel zin in een massage!” Simpel: dan loop je dus gewoon even naar Rituals om een afspraak te maken. Lekker even ontsnappen uit de drukte.

De Rituals City Spa kan je vinden aan de Roggenstraat in Zwolle, dat is in het centrum. Leuk detail: naast Rituals zit de winkel van mijn ouders! Ik kom er zelf dus ook regelmatig en ga binnenkort zeker even een kijkje nemen, ik ben natuurlijk superbenieuwd!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.