Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • Rowenta
  • win
Een MissLipgloss artikel

Rowenta winactie

Zoals jullie weten zou gisteren de FabulousYou site van Rowenta (waarop ik & Masch twee van de drie stylinglovers zijn) online gaan. Helaas is dat uitgesteld, maar toch om te vieren dat de site binnenkort online gaat verloten we allebei drie Rowenta straigtheners!


We verloten de Attitude CF7150, een supermooi roze exemplaar met een winkelwaarde van €49,95.

De tang is heel snel opgewarmd: in 60 seconden is ‘ie klaar om te gebruiken. Daarnaast heeft ‘ie een LCD schermpje waar de temperatuur op staat. Met twee knopjes kan je de temperatuur ook nog zelf regelen! De tang geeft positief geladen ionen af wat pluizen en statisch haar tegengaat. Hij gaat tot 210 graden (en da’s heel heet) en heeft smalle keramische platen zodat je makkelijk vanaf de wortel kan stylen. Ik heb hem zelf ook, en het is een supertang! En het oog wil ook wat…

Maar hoe kan je nou zo’n stijltang bemachtigen? Maak een filmpje van jezelf met je worst hair day ever. Je mag die bad hair day natuurlijk ook gewoon faken. Je mag een soort toneelstukje maken, een how-to, een verhaaltje, een liedje… Whatever! Wees lekker creatief en zorg dat je lekker overdreven doet. Het maakt niet uit waar je het mee opneemt, mag met een webcam zijn, met een camera… Als we het maar kunnen zien! Remember dat niet alleen je haar belangrijk is. Upload je filmpje op YouTube en zet de link in de comments (zet wel je e-mail adres erbij, in het vakje waar dat hoort!). Je hoeft dus niet te mailen. Je kan meedoen tot en met 12 december. En meiden uit België kunnen ook gewoon meedoen.

Masch en ik verloten samen zes stijltangen, en het maakt niet uit bij wie je meedoet. We kiezen samen de winnaressen uit!

Voor één keer komen de winnaressen online te staan, met filmpje. Dus, wie weet heb jij strak die supermooie roze stijltang van Rowenta!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.