Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • parfum
  • sean john
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Sean John Unforgivable Eau Fraiche

Je kon er op andere beautyblogs ook al over lezen: de nieuwe parfums van Sean John (de enige echte P. Diddy!). Toen mijn broer dus laatst aan mij vroeg: “Cynthia, ik wil een nieuw parfum. Heb jij nog tips?”, ben ik met hem naar de parfumerie gegaan en wees ik de nieuwe Sean John aan. Mannen zijn eenvoudige zielen wat dat soort dingen betreft: broer rook, broer vond hem lekker, broer kocht.

En stiekem pik ik hem, als hij er niet is. Ik vind het zo’n ongelooflijk lekker geurtje, ook al is het dan de herenversie! Sowieso vind ik sommige herengeurtjes zo lekker dat ik ze zelf ook draag. Dat heb ik met dit luchtje ook.

De fles is trouwens huge, en heeft een mooie luxe uitstraling. Hij staat dan ook bij ons in de badkamer mooi te wezen. M’n broer vond hem trouwens zo lekker dat ‘ie hem meenam op de vakantie! Die grote fles, haha!

Over de geur:

  • Topnoten: clean, wet citrus blends of Sicilian Lemon, Italian Bergamot, Moroccan Tangerine, Grapefruit, Juniper and a Sparkling Champagne Accord
  • Hartnoten: crisp and masculine Mediterranean Air Accord, Tuscan Basil, Florentine Iris, Clary Sage and Lavender
  • Basisnoten: Cashmere Accord, Cool Sea Moss, Australian Sandalwood, Amber and Tonka Bean

Hij kostte trouwens vijftig euro, maar zoals ik al zei: de fles is echt huge. En het geurtje goddelijk! Hij is qua geur best wel zwaar, maar is wel goed te doen voor overdag. De naam zegt het al, ‘Eau Fraiche’, hij is niet super aanwezig maar wel te ruiken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.