Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • geshopt
  • natuurlijk
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

Serena’s Soy Scents

The Secret Garden van vriendinnetje Serena heeft sinds een tijdje Soy Scents in haar assortiment. Soy Scents worden ook wel Soy Tarts genoemd. Het zijn blokjes geparfumeerde sojawas, die je in een brandertje kan doen. Het blokje smelt en de kamer gaat heerlijk ruiken! Ze zijn helemaal niet duur, €2,95 voor vier Soy Scents en ze branden minimaal zes uur.

Serena heeft de scents in simpele blokjes gemaakt, die precies in een brander passen. Ze zijn verpakt in een aluminiumpapiertje, wat er erg leuk uitziet!

Je hebt een brandertje nodig om deze Soy Scents te gebruiken. Voor mij was het de eerste keer dat ik me hieraan waagde, dus kocht ik bij de Xenos een brandertje, voor €1,-. Heel goedkoop, ik wilde nog niet een hele dure kopen omdat ik niet zeker wist of ik de Soy Scents wel vaak zou gaan gebruiken. Dus nu heb ik nog een simpele, maar ik wil nog een mooiere van Rituals – als ik de Scents vaak ga gebruiken.

Hier heb ik een stukje van de Apple Cinnamon Soy Scent afgesneden, ongeveer een derde. Ik legde het in het bakje en stak het waxinelichtje aan.

Na ongeveer vijf minuutjes is de Scent gesmolten en dan gaat het heerlijk geuren! Ik gebruikte maar een derde van het blokje en die heeft zeker drie uur gebrand. De geur van de Apple Cinnamon scent is zo ongelooflijk lekker, je hele huis/kamer gaat ruiken naar versgebakken appeltaart. Goddelijk! De geur is precies goed, niet te zwaar maar ook niet te licht. Als je de geur te zwaar vindt (lees: je wordt er misselijk van) kan je een waxinelichtje doormidden snijden en erbij doen.

Als de Scent bijna op is, ruik je hem nauwelijks meer en kan je de was die er nog in zit weggooien. Dit is echt nog maar een bodempje, dus het is niet zo dat je dan een halve Scent weggooit. Als je de geur even zat bent, kan je gewoon het kaarsje uitblazen en dan stolt de was. Wanneer je dan een andere Soy Scent wil proberen, kan je de harde was er gewoon uithalen. Dit gaat makkelijker als je je branderte vooraf bedekt met een stukje aluminiumfolie. Ook een oplossing: het kaarsje ongeveer een halve minuut aandoen. Dan kan je de harde was er zo uithalen en bewaren voor een volgende keer.

Je kan de Soy Scents dus kopen bij Serena, €2,95 voor vier blokjes. Het is absoluut het proberen waard, ik vind het echt heerlijk. Dit was mijn review in het algemeen en over de Apple Cinnamon Scent, de andere geuren volgen nog.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.