Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • uitleg
Een MissLipgloss artikel

Snel van dag- naar avondmake-up

Een poosje terug vertelde ik al hoe je snel en makkelijk je make-up kan verversen. Ideaal na een lange dag als je ’s avonds nog weg moet. Maar in het filmpje vertelde ik alleen over de gezichtsmake-up. Je kan ook heel makkelijk je oogmake-up transformeren van een lichte dagmake-up naar een wat zwaardere avondlook. Ik doe dit zelf heel vaak en het is heel makkelijk. Er zijn twee opties:

  • 1. Je hebt nog geen oogschaduw op, alleen mascara. Als dit het geval is, kan je gewoon voorzichtig verse oogschaduw aanbrengen.
  • 2. Je hebt al oogschaduw op.

Bij het laatste scenario kan je dus je oogschaduw erafhalen, waardoor je het risico loopt dat je ook je foundation en concealer rondom je oog wegpoetst. En daarnaast is het gewoon veel werk. Er is een makkelijkere manier! Ik laat het zien.

Dit was mijn dag make-up:

Licht, simpel. Het enige wat ik gedaan heb, is donkerblauwe oogschaduw (PUPA matt) toevoegen in de buitenste ooghoeken en blenden. That’s all! En daarnaast heb ik de ‘make-up verversen’ methode gebruikt. Zie het resultaat:

Heel simpel maar toch veel effect. Gewoon een donkerdere kleur toevoegen in je buitenste ooghoeken en crease en je hebt meteen een mooie look voor ’s avonds!

Deze look droeg ik trouwens in mijn ‘Back from holiday’ filmpje!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.