Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • pink ribbon
Een MissLipgloss artikel

So You Wanna Be A Pink Model

Oktober is de borstkanker bewustzijn maand. Monica Alfing (25) besloot om al op 11 september het evenement ‘So You Wanna Be A Pink Model’ te organiseren in de Koperen Hoogte in Zwolle.

Monica kwam op het idee om iets voor Pink Ribbon te doen doordat zij zelf fotografe is. Haar plan: (ex)borstkankerpatienten op de foto zetten, zonder de littekens. Een tentoonstelling in de Koperen Hoogte. En een tentoonstelling is het niet alleen, om de tentoonstelling heen zijn er catwalkshows, optredens, dans en muziek.

Monica: “En waarom ik dit doe? Geen idee, als je tijd hebt om mensen te helpen omdat je zelf gezond bent, waarom niet? Ik kan wat doen, want ook ik heb de kans dat ik het ooit krijg, net als een op de zes vrouwen in Nederland het krijgt. En ik zou het dan ook fijn vinden dat er hulp is. En ik ben dan wel geen dokter of onderzoeker, ik kan wel geld inzamelen en ik kan wel zorgen voor een geweldige avond!”

Ik vind het een onwijs goed initatief, en ik ga zelf op 11 september ook een kijkje nemen bij dit benefietgala. De foto’s gaan trouwens geveild/verkocht worden, en de opbrengst daarvan gaat ook naar Pink Ribbon! Lijkt het jou ook wat om bij deze bijzondere avond te zijn? Stuur dan een mail naar Monica (info@alfingfotografie.nl) en zij zet je op de gastenlijst. Een plek kost €15. Je kan ook aan de deur je kaartje kopen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.