Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • masker
  • Review
  • syoss
Een MissLipgloss artikel

Syoss Color Protect 2 Minutes Intensive Mask

Syoss is een merk dat we inmiddels allemaal wel kennen. Het merk claimt professionele kappersproducten te verkopen en is ontwikkelt samen met professionals. De prijzen zijn lekker laag, zo betaalde ik voor deze tube zo’n drie euro. Da’s natuurlijk superweinig voor een haarmasker! Maar doet het ook echt iets? En is het echt de kapperskwaliteit die ze beloven?

Ik gebruikte al eerder een shampoo van Syoss die schitterende glans en zacht haar beloofde, maar echt enthousiast kon ik daar niet over zijn. Het maakte mijn haar droog en ik kreeg er klitte van… Maar ik wilde het merk toch nog een kans geven toen ik dit masker in huis haalde. Wat het belooft:

De geur is ten eerste heel fijn, echt een kappersgeurtje. Niet té aanwezig, maar wel goed te ruiken wanneer je het product gebruikt. Deze geur blijft ook nog na het uitspoelen en fohnen, wat ik zelf altijd wel erg prettig vind.
De substantie is als die van iedere andere conditioner of masker: vrij dik maar wel goed smeerbaar. Ik voelde dat mijn haar meteen lekker zacht werd en was direct na het uitspoelen ook heel zacht.

Maar na het fohnen en stylen merkte ik toch dat er iets ‘anders’ was aan mijn haar. Ik weet niet precies wat het was, maar het zat niet lekker, mijn lok (dus het langere deel van mijn haar) was op een rare manier stijl en het zat gewoon niet goed. En dat kwam niet doordat ik het verkeerd had gefohnd, want elke keer als ik de 2 Minutes Intensive Mask van Syoss gebruikte kreeg ik dat. Zo raar! Zeker geen aanrader dus voor meiden met lang haar, want je haar wordt er vrij slap van.

Jammer, ik verwacht toch wel echt wat meer van een merk dat zichzelf een kappersmerk noemt. Misschien claimen ze te veel? Ik weet het niet, maar ik ben wel een beetje teleurgesteld in Syoss.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.