Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Taai taai zeep?!

Een hele poos geleden al schreef ik op mijn site over de zepen van Red Star. Nu ik dit artikel schrijf, moet ik ook meteen weer denken aan Lush Taai Taai, maar dit gaat even over iets heel anders!

Iedereen kent taai taai wel, toch? Ik vind het echt een rare naam voor eten, hoe vaker ik het zeg hoe gekker ik het vind. Taai taai heeft echt een hele herkenbare en aparte geur en smaak. Ik ben in ieder geval dol op taai taai (argh! Wat een naam!).

To the point: ik gebruik zelf al heel lang de Red Star zeep gewoon als handzeep. Lavendel is net op, en nu heb ik Marjoram & Fennel in de keuken staan. Ik was mijn handen heel vaak op een dag en de zeep die ik heb staan ruik ik dan ook zo’n beetje de hele dag door. En elke keer als ik mijn handen met mijn nieuwe Red Star zeep was, ruik ik taai taai! Echt, het is honderd procent dezelfde geur. Ik liet het aan mijn moeder ruiken, en zij vond het ook.

Het is echt bizar. Volgens mij kennen Amerikanen taai taai niet eens, dus het is pure toeval. Dus, als je van taai taai houdt: bestel de Marjoram & Fennel zeep van Red Star.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.