Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • MAC
  • pigments
Een MissLipgloss artikel

TBN bestelling

Yay! M’n The Body Needs bestelling is binnen! Voor meiden die nog niet weten wat TBN is: een online shop waar je samples van MAC Pigments kan kopen. Dit is mijn tweede bestelling bij TBN. Het is echt een geweldige oplossing om goedkoop aan pigments te komen: een vol potje pigments kost ongeveer €15 en het is veel te veel! Met zo’n potje kan je namelijk je hele leven doen als je het elke dag gebruikt, way too much dus πŸ˜‰ Als je een visagiste bent o.i.d. is het wel ideaal, maar voor persoonlijk gebruik heb je zoveel helemaal niet nodig. Dus: leve de samples! Ik kan TBN echt aanraden, buiten het feit dat de pigments super zijn, krijg je je bestelling snel binnen (ongeveer twee weken duurt het, en dat is niet lang voor een bestelling vanuit de VS), krijg je bij elke besteling een gratis sample, wordt het supergoed verpakt en zet Cheryl (de eigenares van de winkel) heel lief ‘Bedankt’ achterop het pakketje :blush:

Mijn bestelling:

Β 

Swatches! Yayyyy, I LOVE swatches. Ze zijn trouwens gewoon droog aangebracht, niet met water of mixing medium! Moet je nagaan hoe het er uitziet als ik dat wΓ©l gebruik! [Foto’s zijn in direct zonlicht gemaakt.]

Ben alleen vergeten Steel Blue te swatchen πŸ™ Je kan op de bovenste foto’s van de potjes wel heel goed zien hoe ‘ie eruit ziet: blauw met gouden glitters.

Ik sta er telkens weer van te kijken hoe ontzettend mooi die pigments zijn. Ze hebben allemaal iets aparts en er is geen een waarvan ik denk ‘mwah’. Ik vind ze allemaal echt geweldig! :love: Ik ben echt in love met Dark Soul, supermooi voor smokey eyes. Ik had al een zwarte oogschaduw (Clarins), maar die wordt grijs wanneer je hem aanbrengt doordat er niet zoveel pigment in zit πŸ™ Dark Soul is echt git- en gitzwart, met een glittertje erdoorheen. Platinum is ook echt geweldig, het is Γ©cht zilver. Vaak zie je dat zilveren oogschaduws op de huid grijzig zijn, maar deze is echt zilver. Oeeeeh, I LOVE LOVE LOVE it! Ik heb trouwens een gratis sample gekregen (krijg je bij elke bestelling), een soort blauw glittertjes. Ik ben niet echt fan van glitters, maar voor sommige gelegenheden is het wel leuk om in huis te hebben.

Ik heb ook twee lippenbalsems besteld, in Lemon Lime en Chocolate Cream. Nou, ze ruiken dus zoals ze klinken πŸ™‚ Van Chocolate Cream word ik een beetje misselijk (ik ben toch niet zo van de zware foody geuren), Lemon Lime is heel fris en zoet.

Nou, ik heb in ieder geval weer materiaal om mee te experimenteren! De bestelling kostte trouwens in totaal inclusief verzending $25, dat is €17,28, voor negen pigments en twee lippenbalsems. Dus €1,57 per item. Cheap cheap cheap πŸ™‚


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.