Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eau de parfum
  • love etc
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop Love Etc…

Nieuw van The Body Shop: het parfum Love Etc.. Een vrolijk en lekker zoet parfum, in het teken van liefde. Love Etc wordt gevormd door jasmijn, vanille, sandelhout en muskus. De geur is heerlijk zoet, maar niet té. Perfect voor overdag, want echt zwaar is ‘ie niet!

De parfum zit in een simpel glazen flesje, in een prachtig vormgegeven doosje. Ik word blij van al die hartjes! Superleuk, past helemaal bij de naam. Samen met de geur krijg ik hier een lekker opgewekte stemming van. Persoonlijk vind ik het wat meer een geurtje voor de zomer in plaats van voor het najaar.

Love Etc bevat een biologische parfumdrager dat is ingekocht bij suikerrietboeren in Ecuador, die bij het telen van het riet rekening houden met het milieu. Dat betekent dus een eerlijk loon voor deze boeren én je werkt mee aan een betere leefomgeving.


De geur is heerlijk en de verpakking is geweldig. Ik vind alleen niet (helaas) dat de geur heel lang blijft hangen. Terwijl het wel een eau de parfum is… Dit is dus een parfum die meegaat in mijn tas, om halverwege de dag nog een keer op te spuiten. Vaak heb ik mini misters van Tickled Pink mee, maar dit flesje is zo compact dat ‘ie makkelijk in mijn school- of handtas kan.

Love Etc is verkrijgbaar bij alle The Body Shop filialen in een flesje van 50 ml (€28) en 30 ml (€20). Lekker betaalbaar dus, en leuk om cadeau te doen. Voor de mannen hier: hét perfecte cadeau voor je vriendin, moeder, zus…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.