Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • conditioner
  • haar
  • headshot
  • shampoo
Een MissLipgloss artikel

Tigi Headshot

Laatst was ik bij mijn kapper om mijn haar te laten knippen. Mijn haar werd gewassen met shampoo en verzorgd met conditioner en het rook zo onwijs lekker… Het is altijd genieten om daar in de stoel te zitten wanneer je haar gewassen wordt, haha! Na het knippen vroeg ik het meisje dat mijn haar geknipt had welke shampoo ze gebruikte. Precies weet ik het niet meer, maar ik weet wel dat het van de Tigi S Factor lijn was, en heel erg duur. 25 euro voor shampoo en conditioner. Los dus, 50 euro bij elkaar. Tja, dat vind zelfs ik een tikje te duur.
Maar mijn kapster kon me wel iets anders laten zien! Tigi heeft namelijk op het moment (of misschien hebben ze die wel altijd) duo verpakkingen, met een shampoo en een conditioner samen voor €19. Kijk, now we’re talking! Ik heb op aanraden van haar de Headshot versie meegenomen en I. Am. In. Heaven.
Wow, serieus de lekkerste en fijnste shampoo en conditioner die ik ooit gebruikt heb. De geur: aardbeien met pepermunt. Klinkt gek, ruikt echt goddelijk. Heerlijk fris in de douche. Wanneer je de producten allebei gebruikt, blijft je haar de hele dag zo ruiken. Zo heerlijk! En ik merk gewoon aan mijn haar als ik de conditioner heb gebruikt, het wordt heel mooi glad en glanzend en het ziet er echt gevoed uit. Love love love it.
Het zijn trouwens ook echt grote tubes, de shampoo is 250 ml en de conditioner 200 ml. Bij HQhair hebben ze hem ook, voor ongeveer 7 a 8 pond per stuk.
Dus nog op zoek naar een fijne shampoo en conditioner, give it a try! Ook leuk als cadeautje, zeker in de duoverpakking.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.