Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • conditioner
  • shampoo
  • Test
  • TOM
Een MissLipgloss artikel

TOM PreStyling Shampoo & Conditioner

Na de TOM Essential Drops heb ik nu ook de TOM PreStyling Conditioner & PreStyling Shampoo in huis. Wat er op de fles staat:

PreStyling Energy Shampoo geeft het haar glans, veerkracht, volume en volop energie. Het unieke essential care complex bevordert de bescherming van het haar tegen breekbaarheid, kleurvervaging en schadelijke invloeden van buitenaf.

PreStyling Balance Conditioner geeft het haar intensieve verzorging, veerkracht en volume en brengt het in balans. Het unieke essential care complex bevordert de bescherming van het haar tegen breekbaarheid, kleurvervaging en schadelijke invloeden van buitenaf.

Goede verzorging is de basis voor mooi haar. Het is essentieel om het haar vóór het stylen goed te verzorgen, het haar te PreStylen. Alleen goed verzorgd en gezond haar kan perfect gestyled worden.

Ik vind ten eerste de verpakking van de producten superleuk! Je moet op de bovenkant een soort ‘knopje’ indrukken, dan gaat er een soort dekseltje omhoog en daar komt het product uit. Heel grappig, en geen gezeur met dopjes of dekseltjes.
Zelf gebruik ik de producten vaak in combinatie met elkaar, eerst de shampoo en daarna de conditioner. De geur is hetzelfde als de Essential Drops, een stoer (bijna mannelijk) geurtje. Mijn haar gaat van de producten mooi glanzen en de conditioner maakt m’n haar niet slap! Het wordt wél lekker zacht maar de volume van m’n haar blijft wel mooi zitten.

Ik vind de TOM Shampoo & Conditioner echte aanraders, en ze zijn niet duur! Beiden kosten €3,99 en zijn gewoon bij de drogist (Kruidvat, Etos, Trekpleister) te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.