Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • Review
  • scrub
Een MissLipgloss artikel

TSG Vanilla Ice Scrub

Ik was al fan van de Sweetie Pie scrub van The Secret Garden (lees hier een review), maar toch vond ik het tijd om een andere te proberen. Verandering is goed! En ik ben blij, want de Vanilla Ice scrub is nog een miljoen keer lekkerder. Ik ben dol op Vanille, en deze scrub ruikt daar dus naar! Echt heerlijk. Elke keer als ik in de douche sta en ik draai de pot open, sta ik echt te genieten van de heerlijke geur die mijn douchecabine vult.

Serieus, de scrubs van Serena zijn echt de allerfijnste, lekkerste, beste srubs die ik ooit gebruikt heb. En geloof me, ik heb heel veel verschillende soorten geprobeerd. Duur, goedkoop, drogisterij, dure merken… Maar dit is de allerfijnste. Waarom? Ten eerste scrubt ‘ie gewoon perfect. Je kan er écht lekker mee scrubben. Daarnaast ben ik dol op de olie die er in zit. Daardoor scrubt het gewoon heel goed, maar het heeft nog meer functies. Na het scrubben scheer ik me ook meteen, en je hebt geen scheerproduct meer nodig als je deze scrub hebt gebruikt, door het olielaagje wat het achterlaat. En nog beter: achteraf hoef je geen bodylotion of -butter meer te gebruiken. Je huid is echt perfect zacht na het douchen door al die heerlijke olien die er in zitten.

Het mag wel duidelijk zijn: deze scrub moet je echt proberen. Je kan hem hier vinden. Je betaalt €8,95 voor 300 gram, wat niet heel goedkoop is maar ook absoluut niet duur. Je doet vrij lang met het potje, echt veel scrub heb je niet nodig. Verstop hem maar wel voor je familie en/of huisgenoten, want ik garandeer je dat je niet de enige bent die hem zal gebruiken…

Naast dat de producten van The Secret Garden echt heerlijk zijn, is Serena ook echt een topwijf!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.