Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • mode
  • ugg
Een MissLipgloss artikel

Ugg Bailey Button

I am in love! Zijn ze niet geweldig en schattig, de Bailey Buttons? Ik wilde sowieso voor de winter al nieuwe Uggs. Ik heb zelf classic talls in Chestnut, maar wilde heel graag grijze erbij. Vorig jaar winter heb ik mijn Uggs zo vaak aangehad, dat ik wel het geld voor een extra paar over had. Maar verder dan weten dat ik ze wilde, kwam ik niet. Ik wilde ze hebben, maar ging nog niet echt op zoek.

Laatst liep ik met een vriendinnetje door Zwolle. We wandelden over de Nieuwe Markt, langs Sophie’s. En daar stonden ze in de etalage! Eerder waren Uggs nooit te vinden in Zwolle, en nu liep ik er zo tegenaan! Ik meteen naar binnen, en passen. Grappig was dat ze alle modellen en alle kleuren nog in mijn maat had! Van allemaal nog eentje. Ik heb alle modellen gepast, ik wilde in eerste instantie het modelletje zonder knoop, maar vond de Bailey Buttons toch leuker. Ik zei de verkoopster dat ik er even over na ging denken en we winkelden verder. Na tien minuten liep ik terug: ik moest ze hebben. En als ik tot morgen ging wachten, had ik de kans dat ze al weg waren… De vrouw in de winkel moest er heel erg om lachen, want ze had haar nummer opgeschreven, voor als ik de keus gemaakt had. Dan kon ik haar bellen zodat ze ze achteruit kon zetten. “Ja, hallo,” zei ze lachend. “Je moet wel eerst bellen, hoor!”

Ik rekende af (au) en liep daarna weg met mijn prachtige Uggs! Ik weet dat er heel veel meiden zijn die ze niet mooi vinden, of die ze ‘niet meer vinden kunnen’, maar dat maakt me niet uit. Ik vind ze heerlijk en prachtig en ga ze deze winter heel erg veel dragen! Ze waren trouwens €199,95. Ik gaf al een keer eerder aan dat ik liever één keer veel geld uitgeef aan schoenen, dan tien keer heel weinig. Ik heb liever een paar echt mooie en echt kwalitatief goede schoenen (waar ik dan ook echt onwijs blij mee ben) dan twintig paar die goedkoop zijn, er crap uitzien en na een paar keer dragen lelijk zijn.

Ik heb veel foto’s, dus die heb ik maar even in een filmpje gezet!
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.