Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
Een MissLipgloss artikel

Up & Down

Nina Siegal - Up & Down
As you ladies know, ben ik een rasechte chicklit fan. Ik heb een kast waarvan het deurtje niet meer dichtkan omdat er – echt waar – teveel chicklit inzitten.

Máár uiteraard ben ik altijd in voor iets nieuws… En dat is de Chick Noir: een kruising tussen chicklit en thriller. Het perfecte voorbeeld daarvan het Up & Down van Nina Siegal…

Valerie Vane was ooit de It-girl van Manhattan: Top style reporter voor een kwaliteitskrant, verloofd met rijkeluiszoontje Jeremiah en aanbeden door iedereen die ertoe doet. Maar wanneer ze op een überhippe party downtown Jeremiahs minnares aanvalt, keert alles zich tegen haar. Val verliest haar huis, haar geld, haar man, en zelfs haar baan. Voortaan mag ze werken aan overlijdensadvertenties. Niet bijster inspirerend.

Maar juist daar komt ze op het spoor van een moord in de kunstwereld, die haar terugbrengt naar haar oude wereldje: de upper-class van New York. Val is vastbesloten dit mysterie op te lossen, met gevaar voor eigen leven.

Ik zeg: Jaa! Yes! Oui oui! Eindelijk iets meer pit in de boekjes die wij lezen. Oh enne… Volgende week verloot ik vijf exemplaren van dit geweldige boek!

ISBN 978 90 499 9884 4

Prijs: € 17,90
Koop bij Cosmox: geen verzendkosten


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.