Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • fotd
 • Too Faced Beauty To Go Palette
Een MissLipgloss artikel

Vakantie face of the day

 

Deze foto’s heb ik op vakantie gemaakt! Ik en Mascha waren dus afgelopen week  op Kreta en eerlijk gezegd hebben we heel weinig make-up gedragen. Overdag praktisch niks, omdat we dan toch gingen zwemmen, zweten of naar het strand. En we hadden toch de hele dag onze zonnebrillen op! Vaak als we ’s avonds uit eten gingen vonden we het wel leuk om ons even op te maken, voor het idee. Maar het was echt heerlijk om een weekje niet zo met make-up bezig te zijn, haha!

Oh enne, check hoe mijn blonde haar lichter is geworden!!

Producten gebruikt

Gezicht

 • Maybelline Mineral Power Concealer in Nude Beige
 • MAC Studio Sculpt foundation in NC 20
 • MAC Bronzing Powder in Solar Riche
 • MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
 • Blush uit de Too Faced Glamour To Go Palette

Ogen

 • GOSH Eyeshadow Base
 • Oogschaduw uit de Too Faced Glamour To Go Palette
 • Coastal Scents Gel Liner
 • Bourjois Liner Effet Mascara

Lippen

 • Gloss uit de Too Faced Glamour To Go Palette


Zoals je kan zien, heb ik de Too Faced Glamour to Go Palette meegenomen op vakantie. Echt perfect zijn dat soort paletjes!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.