Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • valentijn
  • win
  • yoursurprise
Een MissLipgloss artikel

Valentijnsdag winactie met YourSurprise.nl

YourSurprise.nl is een superleuke webshop waar je cadeautjes voor alle gelegenheden kan kopen. En ook voor valentijnsdag! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kussensloop met een foto erop van jou en je lover, of een cd met een persoonlijk liedje. Je kan op superveel manieren betalen bij YourSurprise, o.a. met iDeal, creditcard en PayPal. De verzendkosten hoef je niet te betalen bij bestellingen boven €30, verder verschillen de verzendkosten per product. Het staat er duidelijk bij vermeldt, dus dat is lekker handig!

Nu kan je bij MissLipgloss.nl een kaart met je eigen stem winnen! Superleuk, je kan je eigen foto uploaden op de site van YourSurprise.nl, je eigen tekst toevoegen en met een simpel telefoontje kan je dan zelf een boodschap inspreken. Hoe romantisch is dat?

Ik verloot dus vijf ‘wenskaarten met eigen stem’ t.w.v. €7,95, en daar moeten jullie wel wat voor doen! Namelijk deze vraag beantwoorden:

Welk Valentijnsgedicht wordt als voorbeeld gegeven bij de Valentijnkaart-met-spraak op YourSurprise.nl?

Mail je antwoord (in het onderwerp!) naar win@misslipgloss.nl, met in het mailtje je naam en adres. Op 9 februari kies ik de winnaressen, je hebt dus maar een paar dagen de tijd.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.