Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Verjaardagscadeautjes

18 mei was ik jarig! Iedereen bedankt voor de felicitaties, via internet heb ik zo’n 500 felicitaties gehad! Oh my god! Je begrijpt dan ook wel dat ik me superjarig voelde, hihi πŸ™‚

En dan nu, wat ik heb gekregen. Natuurlijk niet het belangrijkste van een verjaardag, maar wel even leuk om te laten zien.

Kaarten en cadeautjes bij elkaar

Dit had ik gevraagd voor mijn verjaardag: een leren agenda. Wil al heel lang een mooie, maar mooie leren agenda’s zijn gewoon heel duur. Je bent zo honderd euro kwijt (en ik ben dan dus ook nog eens heel kritisch) en datΒ  vond ik te duur om ‘zomaar’ aan een agenda uit te geven. En dus kreeg ik hem voor mijn verjaardag! Deze is van Filofax (hΓ©t agendamerk in de wereld) en m’n ouders hebben hem in Italie gekocht. Ik ben echt dol op dat ding, elke keer als ik er wat in schrijf voel ik me gelukkig, haha! Fijn is dat ik hier gewoon superlang mee kan doen. Ik hoef nu niet elke jaar een nieuwe agenda te kopen, alleen de vulling. Ik weet niet hoe duur hij was, maar wel rond de €100. Maar wat ik zeg, ik denk echt dat ik hier tien jaar mee ga doen. En ik gebruik m’n agenda echt elke dag, ik schrijf alles erin. Oh, en die cute pen heb ik van m’n broer gehad. Hij is echt heel cool, je kan hem uitschuiven! Dan wordt ‘ie twee keer zo lang.

Leren portemonnee! Met heerlijk veel ruimte voor pasjes πŸ™‚ Ook uit Italie, van het merk Lumberjack. Superblij mee ook, mijn andere portemonnee ging echt helemaal kapot.

Een hele coole kofferhanger, soort My Little Pony. Haha, heel cool, aan de achterkant zit zo’n venstertje waar achter je je naam een telefoonnummer kan schrijven. Samen met het enkelbandje (Six) van klasgenootjes gehad, heel lief. De lipgloss komt uit Italie en de telefoonhanger heb ik gekregen van Bianca van Bndesign!

En nog een supercute gelukstelefoonhangertje van bndesign πŸ™‚ vond hem ZO leuk, dus heb hem meteen aan m’n telefoon gehangen, haha. Past er precies bij!

Van mijn favoriete lipbalmwebshop KKBB kreeg ik ook nog een cadeautje! Zo lief. Review van deze dingetjes komt later online!


Verder heb ik nog geld gehad en een Douglas bon van €20! Van vriendinnen heb ik een fles Dooleys gehad. Dat is een soort baileys, maar dan meer karamel-achtig. Superlekker. Ik weet nog niet wat ik van de Douglas bon ga halen, ik denk een Dior of Givenchy blush…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.