Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • oogschaduw
  • smashbox
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Verrassing!

Oké. Ik had laatst zoiets doms/grappigs! Ik zal even bij het begin beginnen.

Echt een hele poos geleden kocht ik bij het Kruidvat twee dingetjes van Smashbox. Ik kende Smashbox niet, maar het lag in een bak van twee voor €5. Ik denk: ziet er leuk uit, ik neem het mee. Het is ergens in mijn kastje beland waar in ik mijn make-up bewaar en heb er verder niet meer echt naar omgekeken.

Later ontdekte ik dat Smashbox een best duur merk is! Ik dacht nog: hee, daar heb ik iets van. Ik was niet echt weg van de oogschaduw dus hij belandde weer ergens tussen m’n stash.

Nu was ik laatst m’n stash aan het opruimen/herinrichten en kwam ik het Smashbox paletje tegen. Ik besloot er nog maar eens naar te kijken.

Op de achterkant, op het stickertje, stond ‘lipgloss’. Ik dacht, huh?! Lipgloss? Het is een oogschaduwpalet! En wat bleek…

Je kan het oogschaduwpaletje eruit schuiven en daaronder zit lipgloss! Ik had het echt nog nooit eerder gezien, al die tijd dat ik hem al heb. Toen ben ik even gaan Googlen, en nu blijkt het palet $36 te kosten, wat dus in Nederland vaak zo’n €38 is (!).

Swatches:

Ik ben echt niet zo dol op de kleuren, ze zijn heel sheer, je kan ze haast niet van elkaar onderscheiden. Wel erg goed te gebruiken als highlighter!

De lipglossjes vind ik errrrg mooi, er zit heel veel pigment in = veel kleur! Leuke ontdekking, dus! 😀


Hebben jullie ook wel eens zoiets (gehad)? Dat je iets ontdekt waarvan je niet wist dat je het had?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.