Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • shoplog
Een MissLipgloss artikel

Vlog / shoplog 15 – 6 – 2010

Yes ladies, ik heb de smaak te pakken! Gisteren kwam ik terug van een Chanel presentatie en ik móest echt even een filmpje voor jullie maken. Bij deze! Enjoy! Klik op ‘Lees verder’ voor foto’s van gisteren.

Pictures!!!


Kijk alllll die Chanel make-up rechts! Me wants to take it hooome!


Actiefoto! Ik denk dat Patrick ongeveer een kwartier bezig is geweest met m’n lippen. Het is een heel precies werkje. Ik vertelde hem over MissLipgloss en toen hij m’n oogschaduw bekeek zei hij: “Ja, ik kan wel zien dat je weet wat je doet.” En dat van een topvisagist! Ik vond het zo’n lieve opmerking.

Strike a pose! Of… niet, want ik kon natuurlijk niet echt wat doen, anders zou ik een streep Rouge Noir over m’n wang hebben.

Voor de deur. Ik draag trouwens laarsjes uit Kopenhagen, een legging (waarvan weet ik niet), een short van Saint Tropez, een shirt van American Apparel, een jasje van Vila, horloge van Triwa en een Longhchamp Legende tas.

Op mijn wangen heb ik trouwens ook de blushes van Chanel, uit de Joues Contrastes collectie. Alledrie heeft hij ze opgedaan, voor een shape-effect. Opvallend, he? I like it.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.