Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapsel
  • kort haar
Een MissLipgloss artikel

Weer een nieuw kapsel!

Ik liet jullie laatst mijn haar-inspiratie zien, waar ik heel erg veel reacties op kreeg. Ik zag heel veel uiteenlopende meningen. De een vond het superlelijk, de ander supermooi. Wel doen, niet doen… Ik besloot het plaatje gewoon mee te nemen naar de kapper. We hebben besloten een soort ‘gulden middenweg’ te doen. Niet gemillimeterd en ook niet disconnected zoals Emma Hewitt, zij heeft zo’n lange lok er over heen.

Bij mij gaat het geleidelijk van iets langer naar kort. Ik heb op deze foto’s de scheiding echt zo gedaan dat ik aan de linkerkant (op de foto’s aan de rechterkant) dat hele korte heb, maar als ik de scheiding iets meer naar mijn lange lok toe doe, dan heb ik ook nog wat langer haar aan de ‘korte kant’, zeg maar. Ben ik nog te volgen?

De lengte in de lok is gebleven, die wil ik nog een stukje laten groeien. Ik begin een beetje uitgroei te krijgen wat me nog totaal niet stoort. En de kleur wordt langzaam iets minder, helaas… Het parelmoer is er al helemaal uit, maar ik wist dat die er snel uit zou gaan. M’n kapster zei ook dat het een van de kleuren is die er het snelst uit is. Maar blond is het nog steeds! Hier en daar komen er weer wat warmere plukjes doorheen maar ik kan niet zeggen dat ik het lelijk vind.

Even ter vergelijking met hoe het was:

Ik ben er blij mee! Ik was die lange lokken aan de zijkant echt enorm zat en ik vond het kapsel iets te saai, netjes… Ik weet het niet. Maar ik vind dit wat ik nu heb véél beter bij mij passen. En ik denk dat ik de volgende keer wel voor gemillimeterd ga, want ik vind het echt mooi!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.