Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • MAC
  • swatches
  • wet 'n wild
Een MissLipgloss artikel

Wet n Wild buys

Ik heb wat leuke Wet ’n Wild spulletjes gekocht! Een blusher, wenkbrauwpoeder en wit oogpotlood.


Bovenaan de Eyeliner & Eyebrow Pencil in 656A White, linkde Silk Finish Blush Compact in 831D Pearlescent Pink. Rechts de Ultimate Brow Kit met een gel, twee keuren poeder, een pincet en penseeltje.


Silk Finish Blush Compact in 831 D Pearlescent pink. Op de site van WnW staan swatches van de kleuren, maar die kloppen echt absoluut niet. Op de site is ‘ie lichtroze, maar in het echt is ‘ie echt perzik met een gouden shimmer. Hij lijkt trouwens super erg op Springsheen van MAC:


(foto is van mua)
Swatch (in het echt zit er nog iets meer gouden shimmer in):

Vind hem zelf echt súpermooi, momenteel gebruik ik hem elke dag. Ik had nog geen perzikkleurige blush, alleen roze enzo. Heel blij hiermee dus! Hij was geloof ik €3,50. En de pan is echt supergroot! Hier doe je zó lang mee.

Ik heb dus ook de Eyeliner & Eyebrow Pencil in White. Ik gebruik hem dan als lijntje op m’n waterline. Hij blijft echt heel lang zitten, het potlood is een soort van vettig ofzo. Een huilbui doorstaat ‘ie niet, maar hij blijft anders wel de hele dag zitten. Hij kostte ongeveer €2,50. Het potlood is trouwens heel lang, langer dan normale potloden.

En ik heb dus de Ultimate Brow kit. Er zit alles in wat je nodig hebt, alleen vind ik de pincet wel waardeloos. Het kwastje is wel superfijn! Het is een hard, synthetisch kwastje, perfect voor je wenkbrauwen. De poeders werken erg fijn, voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de middelste kleur. Hij kostte iets van €3,50, vind hem echt een aanrader! Morgen komt er een filmpje online waarin ik uitleg hoe je dit gebruikt.

Yay, ik ben blij met m’n cheap WnW buys!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.