Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Where all the magic happens…

Vandaag show ik jullie mijn werkplek! De plek waar ik aan school werk en natuurlijk aan MissLipgloss.nl. Ik breng hier heel wat uurtjes per week door… Per dag zeker vier tot vijf uur, dus reken maar uit! Het was netjes opgeruimd dus ik vond het wel leuk om even een foto te maken. Ik wil al een poos een ander bureau, heb deze sinds mijn elfde ofzo, maar omdat ik waarschijnlijk toch dit jaar uit huis ga ik vind het wel prima zo. En zo’n bureaustoel heb ik echt nodig voor mijn rug, als ik vier uur per dag op een keukenstoel zit verga ik van de pijn aan het einde van de dag.

Mijn werkplek is ook gelijk mijn slaapkamer. Tegenover m’n bureau staat mijn bed. Aan de muur – je ziet er een stukje van op de eerste foto – hangt mijn magneetbord. Het is eigenlijk een weekplanner maar langzaamaan is die vol komen te hangen met kaartjes. Ik wil nu een mooi prikbord, ik vind een magneetbord niet echt mooi. Niet dat je hem ziet achter al die kaartjes 🙂 Het zijn trouwens vooral kaartjes van Postcrossing.

Vanaf de andere kant… Je ziet hier ook mijn opbergsysteem voor m’n make-up en m’n boekenkast.

En… wie hebben we daar?! It’s Miss Lipgloss! Helleeeeu!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.