Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Wimperfoutjes in reclames

Mascha showde het laatst ook al op haar site, maar ik vind het leuk genoeg om ook nog even te laten zien! Toen ik een poosje terug met haar op Den Haag Centraal liep, spotten we deze reclame.

En check die nepwimper! Hij zit los! Echt oh my god, ik snap niet dat niemand dat opgemerkt heeft voordat ze het gingen drukken. Ik zie de laatste tijd heel vaak van dit soort foutjes, zo is er ook een reclame van New Yorker, die kledingwinkel. Ik kan hem zo even nergens vinden, maar bij dat model zit ook haar nepwimper los! En laatst zag ik ook een reclame van een duurder merk, Guess ofzo, en daarin had een meisje echt mega spinnenpoten.

Ik snap dat niet! Tegenwoordig kan alles gephotoshopt worden, en de dingen die er echt toe doen (dus: lelijke wimpers) laten ze maar gewoon zitten. What the fuck?

Hihi, wij vonden het in ieder geval wel grappig.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.