Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • etos
  • minerale make-up
  • nieuws
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Winnen: Etos minerale make-up

Na de minerale make-up rages bij de bekende drogisterijmerken heeft Etos nu ook minerale make-up! Zij is daarmee de eerste ‘huismerk’ cosmetica met een minerale make-up lijn. Ze hebben twee kleuren foundation en twee kleuren oogschaduw, en meer is coming up.


De make-up zit in superhandige verpakkingen:


Ik vind zelf het kwastje dat bij de foundation zit niet echt bruikbaar, ik gebruik gewoon mijn kabuki kwast. De foundation dekt mooi, is wel iets poederig, maar dat is voor een vette huid juist heel goed. En er zit echt superveel in een potje!

De foundation kost €9,99 en de oogschaduws kosten €5,99.

Ik mag van Etos tien setjes weggeven! In een setje zit een foundation en een oogschaduw. Het enige wat je moet doen is een mail sturen naar win@misslipgloss.nl, met in het onderwerp ‘licht’ of ‘donker’ (dat heeft dus betrekking op de foundation). Welke oogschaduw je krijgt, is een verrassing! Zet in het mailtje ook je adresgegevens. Je kan mailen tot en met volgende week zondag (15 april) .


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.