Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Womelicious winactie: boot bag

Laatst vertelde ik jullie al over Womelicious, een superleuke online shop met wekelijkse aanbiedingen. Volgende week (vanaf maandag) hebben ze weer een nieuwe toffe aanbieding: de Boot Bag.

BOOT-BAG® is een stijlvol lederen tasje voor om je laars. Een nieuw en praktisch modeaccessoire geknipt voor elke vrouw. BOOT-BAG® is een vernieuwend concept dat de twee grootste liefdes van vrouwen, schoenen en tassen, combineert in de ideale oplossing voor een eeuwenoud vrouwenprobleem; Waar laat ik mijn spullen?

Inderdaad een probleem wat elke vrouw heeft tijdens het stappen. Nu neem ik eigenlijk altijd een klein tasje mee, maar echt praktisch is dat toch niet. De Boot Bag is dus dé oplossing! De BB is gemaakt van hoogwaardig rundleer en is met een gespje verstelbaar, hij past dus om iedere laars! Verkrijgbaar in zwart en bruin.

En ik verloot nu een zwarte Boot Bag! Wil jij er één winnen? Laat dan een reactie achter op dit artikel, zorg wel dat je e-mail in het e-mailvakje staat anders kan ik je niet mailen wanneer je gewonnen hebt. Je kan meedoen tot en met maandag 14 december.

Niet gewonnen? Vanaf maandag zijn de Boot Bags te bestellen bij Womelicious!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.