Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • oproepje
Een MissLipgloss artikel

Yes oproepjes

Hee meiden!

Op het moment ben ik een beetje bezig voor Yes (in nr. 25 komt een stuk waaraan ik meegewerkt heb! Deze week ga ik bezig met mijn tweede stuk), en Yes is op zoek naar een aantal leuke meiden voor artikelen in Yes… De oproepjes (let wel, de Yes-doelgroep is 20-27 jaar!)

Win met je vriendin!

Waarom is jouw vriendin zo geweldig? Heeft ze je door een moeilijke tijd geholpen of iets heel speciaals voor je gedaan? Vertel waarom je haar nooit meer kwijt wilt en misschien komen jullie samen in Yes en winnen jullie een mooie vriendinnenprijs!

Stuur jouw verhaal over je vriendin zo snel mogelijk naar redactie@yes.nl!


Daarnaast is Yes op zoek naar iemand met een serieuze mode-tic. Dus heb jij enorm veel schoenen, sjaals, tassen, jurken, petten, mutsen, leggings… whatever, stuur dan ook even een mailtje naar redactie@yes.nl

Ook als je iemand kent die zich zou kunnen herkennen in bovenstaande reacties; vraag haar of het haar leuk lijkt om in Yes te komen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.