Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodybutter
  • moistiurizer
  • shampoo
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Yes To Carrots

Yes to Carrots is een superleuk lichaams- en haarverzorgingmerk met producten die helemaal parabeenvrij zijn! In de producten zijn Dode Zee modder, mineralen en organisch fruit toegevoegd die super goed zijn voor je huid. Ook zit er beta-caroteen in de producten, en dat komt van – jawel – wortels! Beta-caroteen is een supersterke anti-oxidant die beschadiging aan je huid en haar voorkomt en repareert.

Ik heb zelf een aantal producten van Yes to Carrots en ze zijn zó fijn!

De Verzorgende Hand- en Nagelkuur is mijn favoriet. Dit is een soort superverzorgende scrub voor je handen! Wanneer je de pot opendoet, moet je eerst het goedje mengen: het bestaat namelijk uit een olie en een scrub. Neem dan een theelepeltje van het product in je handen en dan maak je ‘handen-was-bewegingen’. Afspoelen, afdrogen en je hebt ongelooflijk zachte handen en nagelriemen! Ik vind het echt superspul, m’n ouders (ja, ook m’n vader!) zijn hier al verslaafd aan. Kost €14,95 voor 250 ml, en per keer heb je dus maar één theelepel nodig! Een theelepel is 5 ml, dus je kan hier 50 keer mee doen!

Cool, Hand- en Elleboogcrème! Wie bedenkt er nou elleboogcrème? Haha! Deze crème maakt je handen en eh, ellebogen superzacht en ruikt lekker naar het typische YtC geurtje (niet te omschrijven!). Goed te verdelen, trekt lekker snel in… De perfecte handcrème, eigenlijk! Ik vind het alleen jammer dat de tube niet kleiner is, zodat ik hem makkelijk in m’n tas mee kan nemen. Kost €8,95 voor 200 ml.

Het eerste wat ik dacht toen ik de shampoo uit het doosje haalde dacht ik: WAT GROOT! Er zit een halve liter in deze fles en valt (mede door zijn oranje kleur) lekker op in de badkamer. En hij kost maar €5,95! Voor een halve liter! Haha, ik kan er niet over uit. In deze shampoo zit verzorgende wortelsap, zoete aardappel en pompoen. Maakt m’n haar schoon (belangrijk!) en lekker zacht en glanzend.

Deze fijne grote pot zit vol met lekkere zachte bodybutter. Hij is zachter dan ik gewend ben, maar dat is helemaal niet erg; hij smeert daardoor lekker goed uit. Trekt lekker snel in en maakt m’n huid zóóó zacht én lekker ruikend naar de YtC geur. Kost €9,95 voor 250 ml.

Deze Moisturizing Day Cream is perfect voor mijn huid! De crème is lekker voedend en hydraterend en maakt m’n gezichtshuid zacht en glad. Trekt snel in, dus je kan hem vlak voor je make-up aanbrengen! Kost €12,95 voor 50 ml.


Yes to Carrots doet trouwens niet aan dierproeven! Ik vind het echt een ongelooflijk geweldig merk met supermooie en fijne producten die absoluut niet duur zijn! €5,95 voor 500 ml shampoo, €9,95 voor 250 ml bodybutter, €8,95 voor 200 ml handcrème… En dat voor een kwalitatief supergoed merk. De producten die ik heb vind ik stuk voor stuk echte aanraders! Ik wil meeerrrrr van YtC!

Ohja, bijna vergeten: om elk Yes to Carrots product zit een doosje. Ik weet niet waarom, maar het geeft een lekker luxe gevoel ofzo. Het doosje gooi je eigenlijk meteen weg, maar het geeft wel gewoon net iets extra’s . De vormgeving vind ik ook super!

Yes to Carrots vind je o.a. gewoon bij de Etos en de Tuinen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.