Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodymilk
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Yves Rocher Bodymilk

Yves Rocher Fluweelzachte Bodymilk met Braam

Prijs: € 5,00 [Ook verkrijgbaar via www.yvesrocher.nl]

Joyce staat voor het schap…

Waarom Yves Rocher Fluweelzachte bodymilk met Braam?: Heb hem zelf niet gekozen, maar cadeau gekregen van een tante.

Verpakking

Soort verpakking: Een klein flesje, met een groen dopje erop, in dezelfde kleur als de tekst. Verder staat er een groot paars blad op en het logo van Yves Rocher. Als ik dit zelf in het rek zou zien staan, zou ik absoluut niet vallen voor de charme voor dit flesje, want dat is in geen velden of wegen te bekennen. Het ziet er goedkoop uit, terwijl het toch € 5 kost. (-)
Kleur: Groen, paars en crèmekleurig van de bodylotion. Paars en groen vind ik geen mooie kleurencombinatie, verre van zelfs. De kleur paars is erg mooi, maar in combinatie met de mosgroene accenten? Ugh.(-)
Inhoud: 500 Ml. (+)
Cijfer verpakking: 4

Belofte

Wat belooft het: Met deze bodymilk geniet u van de weldaad van karitéboter en de authentieke, verrukkelijke en unieke geur van Braam.

Let’s Test It!

Geur: Hmm…. dit ruikt lekker. Naar een combinatie van yoghurt en braam, heerlijk! (9/10)
Substantie: Een witte substantie met een rozige gloed erin. Het is een melkachtige lotion, die – thank God – geen witte strepen achterlaat, nadat je het al uren ingemasseerd hebt, het trekt onmiddellijk in, zoals het hoort. (10/10)
Effect op de huid: Het maakt mijn huid zachter en zorgt ervoor dat ik de hele dag lekker ruik, naar bramen. Maar het is geen wondermiddel, waarmee mijn droge huid verholpen is, wekenlang. Als je een normale huid hebt en je wil simpelweg een bodymilk gebruiken, om je huid te laten stralen, is deze bodymilk ideaal. Hij zorgt ervoor dat je huid een beetje glimt en lekker ruikt! (8/10)
Cijfer: 9

Het flesje kun je niet anders omschrijven als lelijk. Hier word ik liever niet mee gezien, doe mij maar een stijlvolle fles, van een duur merk. Maar het ruikt echt heerlijk. Ik heb de verpakking een 4 gegeven, omdat ik vond dat het totaalbeeld, wel een 7 verdiende. Als ze deze substantie in een ander flesje zouden omgieten, dan hadden ze een geweldig product op de markt gezet. Wel maken ze hun belofte waar, dat moet ik ze nageven. Ze hebben een bodymilk gecreëerd met een delicious geurtje, maar ook niet meer dan dat.

Eindcijfer: 6.5

Met dank aan Joyce


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.