Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • creme
  • nieuw
  • nieuws
  • Yves Rocher
Een MissLipgloss artikel

Yves Rocher Cure Solutions

Haasten, rennen, vliegen. Naar school, huiswerk maken, studeren. Bijbaantje, stappen, winkelen met vriendinnen. En dan schiet een goede nachtrust er nog wel eens bij in… Ik merk het bij mezelf. Overdag wil ik van alles doen: ik ga naar school, ik werk, thuis aan de slag voor de site en dan ook nog de colleges voor de volgende dag voorbereiden. ’s Avonds laat ben ik vaak pas klaar en dan kijk ik graag nog even Gossip Girl of Prison Break of lees ik een boek. En dan is het zo na middernacht.

En die stress en matige nachtrust merk je altijd aan je huid. Snap je nu waarom een dutje overdag een schoonheidsslaapje wordt genoemd? Van rust wordt je mooi! Door stress en vermoeidheid neemt de microcirculatie in je huid af. De microcirculatie (je bloedsomloop) is het systeem tegen vermoeidheid van je huid. Maar wanneer je moe wordt, remt de bloedsomloop af. En daardoor krijg je een grauwe kleur op je gezicht, krijg je wallen en nemen rimpels toe.

In de Cure Solutions creme van Yves Rocher zitten polyfenolen uit de Roge Wingerd. Polyfenolen zijn actieve werkstoffen, en de Rode Wingerd heeft heel veel verschillende soorten polyfenolen. Dit stofje uit de plant zorgt voor een goede doorbloeding, waardoor de tekenen van vermoeidheid afnemen.

De creme belooft de tekenen van vermoeidheid te bestrijden, de huid te revitaliseren en rimpels en kraaienpootjes te vervagen. In de creme zitten de volgende plantaardige bestanddelen: Rode Wingerd-extract, biologisch hamameliswater, extracten van Indische paardenkastanje, druivenpitolie, kamille-extract en essentiele pepermuntolie.

Een pot van 50 milliliter kost €35. Later: mijn review over deze creme. Werkt ‘ie echt?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.