Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • masker
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Yves Rocher masker

Yves Rocher Masker

Yves Rocher Bio Specific 5 minuten masker voor de droge huid
Prijs: ca. €5,-
Inhoud: 75 ml

Miss Lipgloss staat voor het schap…
Waarom Yves Rocher Bio Specific?: Al sla je me dood, want ik heb dit masker gekregen.

Verpakking
Soort verpakking: Een lichtblauwe tube met de naam en duidelijke uitleg wat er nou precies in die lichtblauwe tube zit. Mooi, maar niet ‘I died and gone to heaven’. (7/10)
Wat belooft het: Het SOS INTENSIEF HYDRATEREND MASKER met plantaardige osmlyten is als een douche voor de vochtarme huid. Het hydrateert de huid intensief.
Hoe werkt het: Breng het masker één keer per week royaal aan op het gezicht. Vermijd de huid rondom de ogen. Laat het masker 5 minuten inwerken. Verwijder de overtollige crème met een tissue. Ik zeg: perfect! Drukke dames hebben tegenwoordig geen tijd meer voor maskers met een inwerktijd van 20 minuten. Nu kan je snel, terwijl je doucht, even een maskertje nemen. (10/10)

Cijfer verpakking: 8,5

Let’s test it!
Geur: Een hele frisse geur. Denk aan komkommer! Zo hoort een masker te zijn.(10/10)
Kleur: Lichtblauw, maar transparant als je het opsmeert. Dat blauwe was te verwachten, als je kijkt wat voor kleur de tube heeft.(9/10)
Opsmeer-ervaring: Het smeer heel goed uit, voelt als een crème maar dan iets dikker. Het voelt heel erg fris aan op je gezicht en het tintelt een beetje. Je hebt echt het idee dat het werkt! (9/10)
Achteraf: Een mooi zacht huidje! Niet superfabulous zacht zoals ik bij sommige andere maskers wel heb, maar wel gewoon lekker zacht. Ik heb geen schilfertjes na het douchen en mijn huid wordt ook niet trekkerig. (7/10)

Cijfer: 8,7


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.