Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blazer
  • fashion
  • gekocht
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

ZARA aankoopjes

Eerder vertelde ik jullie al over mijn outfit voor de bruiloft van mijn nicht op 4 september. Ik zou een koraalrood jurkje aandoen, maar uiteindelijk is het iets héél anders geworden… Vorige week ging ik met mijn mama een dagje naar Arnhem om te shoppen voor die dag, en bij de Zara haalde m’n moeder het jurkje uit het rek wat ik dus nu op de dag aan ga doen! Ik had het zelf nooit gepakt, dus bij deze: mam, bedankt! 😉

Ik had zelf ook allemaal jurkjes mee het pashokje ingenomen, maar het is dus toch het jurkje geworden dat mijn moeder uitzocht, haha! Het is iets heel anders dan wat ik normaal draag, ik draag liever iets wat iets meer de contouren van mijn lichaam volgt (om het zo maar te zeggen). Dus het is voor mij iets heel aparts, en ik vond dit jurkje wel apart en speciaal voor een bruiloft.

Op de hanger. De kleur is in het echt iets meer grijs. Het is echt een heerlijke ondefinieerbare kleur, tussen grijs en lila in. Hij was €49,95

De boyfriend blazer die ik er bij heb gekocht. Was €49,95

Met de blazer eroverheen, open. De schoenen die ik er hier bij aan heb vind ik niet zo heel geweldig er bij staan, maakt het een beetje truttig vind ik. Ik ga nog op zoek naar sandaaltjes, dat vind ik toch net iets leuker. De schoenen zijn trouwens van Manfield!

De blazer dicht

Het jurkje alleen

En 4 september is over 3,5 week, dus ik hoop dat ik dan nog ongeveer twee kilo lichter ben. Ik vind het zelf een mooie chique outfit voor een bruiloft! Ik moet nu alleen nog oorbellen en een tasje erbij. Ik doe mijn Calvin Klein armband erbij om, die is van staal en past er mooi bij. Verder doe ik geen sieraden om, alleen oorbellen dus.

Ik krijg mijn Topshop blazer ook nog binnen, als die qua kleur mooi bij het jurkje past doe ik die op de dag aan!

Edit: Mijn Topshop blazer is binnen en hij is geweldig!! Hij past perfect bij het jurkje, dus ik ga hem op de dag aandoen. Later foto’s van de outfit!

Edit 2: Wow, iedereen bedankt voor de reacties en tips/kritiek!! Ik ga het eens proberen met een panty, want ik heb (zeker bij mezelf) echt een hekel aan blote benen. En naar andere schoenen ben ik nog op zoek. Het outfitje met de Topshop blazer komt snel online, die is namelijk veel feestelijker en leuker. Ik vond deze outfit zelf ook al erg donker/somber.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.