Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • trend
Een MissLipgloss artikel

Zwarte lipgloss

Donkere lippen zijn heel erg hip dit najaar, dat vertelde ik jullie al eerder. Zelfs zwarte lippen zijn een tijdje terug al gespot op de catwalk en de zwarte lipglosses liggen in de winkel. Mijn eerste reactie was: iel. Gewoon, iel. Wie wil nou zwarte lippen? Voor een gothic is het misschien leuk (no offence), maar verder…

Ik had het niet verwacht, maar ik zie het toch vaak voorbij komen, de zwarte lippen! Zo zag ik laatst in de Douglas een medewerkster met zwarte gloss. En eerlijk: het stond haar supergoed! Het had geen iew-effect. Ik dacht niet: ‘Wat heeft ZIJ for God’s sake op haar lippen gesmeerd?’ . Nee, het stond haar echt. Laatst op tv zag ik Victoria Koblenko met zwarte lipjes en ja hoor, ook haar stond het echt supergoed. Nu is miss Koblenko al redelijk extreem met make-up en veel staat haar, maar ik had niet gedacht dat ik zwarte lippen mooi zou vinden.

Temptalia.com is één van mijn beautydalies en Christine, de eigenares van de site, probeerde het uit. Ze is sowieso wel erg experimenteel wat makeup betreft (ze probeert echt alles uit), erg leuk. Foto’s van de zwarte gloss:

null


Helemaal zwart. Ik kan niet zeggen dat ik er fan van ben, maar ik vind het absoluut niet lelijk! Vooral bij haar zwarte haar, gave huid en witte tanden staat het super.

Bij de volgende foto heeft ze het in combinatie met knalrode lipstick gebruikt. Ze heeft eerste de lipstick aangebracht en daarna de gloss in het midden van haar lippen aangebracht.

Dit vind ik echt amazing! Het staat haar geweldig en het heeft iets heel chiques vind ik. Absoluut niet gepast voor een gewone dag, maar wanneer je een chique feestje hebt… Superleuk! De foto’s zijn dus van Temptalia.

Door het zien van de foto’s van Temptalia ben ik wel echt anders gaan denken over de zwarte gloss. Niet dat ik nu naar de winkel ren om de YSL lipgloss te kopen (hij is trouwens $28, wat ongeveer €24 zal zijn in NL), maar het lijkt me wel erg leuk om een beetje mee te experimenteren. Maar ik verwacht niet dat ze straks in de L’oréal en Maybelline schappen staan…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.