Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bb couture
  • nagellak
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

BB Couture Peony Pink


Oeps…. Ik heb me niet gehouden aan mijn belofte aan mezelf. Na mijn nagellakstashartikel besloot ik geen nagellak meer te kopen. Maar ik heb gefaald. Ik belandde namelijk op de webshop van BB Couture en ik werd gek. Ik moest een paar lakjes bestellen. Goede smoes: om te testen voor Miss Lipgloss! Want ik moet jullie natuurlijk wel voorzien van reviews over nagellakjes. Ik heb vier lakjes besteld en vandaag aandacht voor Peony Pink!


Peony Pink is een ge-wel-di-ge kleur. Wanneer ik deze lak op heb, blijf ik de hele tijd naar m’n nagels kijken. De kleur is bleekroze en erg opvallend op je nagels, zeker wanneer je een beetje bruine handen hebt. De lak is goed dekkend, op de foto heb ik twee laagjes op, en dat is meer dan genoeg. Ook smeert ‘ie lekker, hij is lekker dun en dat werkt fijn en snel. Op de foto heb ik er Seche Vite topcoat overheen en op die manier blijft de BB Couture lak zeker een paar dagen zitten.

De kleur is trouwens heel bijzonder: het lijkt een cream lakje, maar wanneer de zon er op schijnt, zitten er hele subtiele blauwe glitters in. Je kan het op de tweede foto een beetje zien, die is namelijk met flits gemaakt. Heel cool, echt een apart detail.

De lakjes van BB Couture zijn kwalitatief erg goed (vergelijkbaar met bijvoorbeeld China Glaze of OPI) en kosten maar $9,95 per flesje van 15 ml. $9,95 is €6,81. Je kan de lakjes dus online kopen en PayPal is de betaalmogelijkheid. Verzending is goedkoop, voor één lakje betaal je ongeveer twee dollar verzendkosten, voor de vier lakjes heb ik $7,96 verzendkosten betaald (dat is €5,45). Ik ben in ieder geval helemaal weg van de BB Couture nagellakken, en ik ben bang dat ik binnenkort nog een keer ga bestellen….

Trouwens, als ik nieuwe lakjes ga bestellen (waar dan ook) check ik altijd NailGal.com. Dat is een ongelooflijk grote nagellak galerij met heel veel foto’s van nagellak. Er is een zoekveld, waar je kan zoeken naar merken of kleuren. Ik zoek dan bijvoorbeeld op “BB Couture” en dan vind je allemaal lakjes van dat merk. En dan kiezen maar! Leuk en handig.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.