Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Wenkbrauwen PMU na 9 maanden

Vorig jaar liet ik mijn wenkbrauwen bijwerken met permanente make-up (PMU). Inmiddels zijn we alweer negen maanden verder en krijg ik ook steeds vaker vragen hoe het er nu voor staat. Dus vandaag een update met foto’s van mijn wenkbrauwen!

Leestijd

Mijn vorige artikelen over PMU

Ik heb een aantal keer geblogd over de PMU vorig jaar, en je kan deze blogposts hier lezen:

Je vindt in deze blogs ook veel foto’s van het resultaat, ik zal in deze blogpost ook wat van deze foto’s terug laten komen om het te vergelijken.

 

 

Mijn mening over wenkbrauw PMU na 9 maanden

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn vorige artikelen, was ik ontzettend blij met mijn wenkbrauwen. Het zag er supermooi uit en ik hoefde mijn wenkbrauwen gewoon niet meer bij te werken. Nu, 9 maanden later, heb ik verschrikkelijke spijt.
Haha, nee, grapje. Natuurlijk niet, en gelukkig niet! Ik ben er nog stééds blij mee. Ik had dit veel eerder moeten doen, denk ik nog steeds. Ik zie wel dat de PMU wat lichter wordt, en ik pak nu als ik me opmaak toch wel iets sneller een wenkbrauwpoeder of potlood. Dat doe ik vooral als ik me wat zwaarder opmaak, dan vind ik mijn wenbrauwen gewoon wat te licht. Als ik helemaal geen make-up draag, vind ik ze er goed uitzien en doe ik er niks aan. Ik vind dat resultaat ook echt ideaal, dat ik zonder make-up mooie wenkbrauwen heb. Ik denk dat die wenkbrauwen ook een rol spelen in het feit dat ik minder make-up ben gaan dragen.

Ik moet wel zeggen dat ik mijn wenkbrauwen de laatste tijd in de zon niet zo goed beschermd heb als zou moeten. Ik heb een speciale SPF50 stick die ik over mijn wenkbrauwen kan aanbrengen zodat ze wat minder snel lichter worden, maar negen van de tien keer vergeet ik dat. Het zit gewoon niet in mijn systeem. Natuurlijk bescherm ik mijn gezicht wel tegen de zon, maar ik focus dan niet speciaal op mijn wenkbrauwen. Als ik dat wel had gedaan, denk ik wel dat mijn wenkbrauwen nu nog iets donkerder zouden zijn.

Goed, laten we naar de foto’s kijken!

Foto's van PMU wenkbrauwen na 9 maanden

Op de foto’s die je hierna ziet, draag ik geen make-up. De linker foto is het resultaat na het zetten van de PMU, de rechter foto is hoe het nu is.

Op de foto hierna draag ik wel make-up. De linker foto is zonder make-up in mijn wenkbrauwen, je ziet alleen de PMU. Rechts zie je hoe ik het zelf met een beetje poeder of potlood nu bijwerk.

Ik vind het nog steeds mooi, maar ik denk wel dat ik het al eerder dan het jaar ga laten bijwerken (het is normaal om wenkbrauw PMU na een jaar weer bij te laten werken). Ik vind het nog mooier als het net weer iets donkerder en strakker aangezet is, dus ik ga dat gewoon ergens in oktober of zo laten doen – dan zijn er 11 maanden voorbij, wat natuurlijk ook niet echt veel minder is dan een heel jaar.

Al met al: goede keus geweest, heel blij mee, het wordt wel iets lichter maar dat is helemaal normaal en dat wist ik ook vooraf. Ik heb mijn PMU laten zetten bij de Beauty Lounge in Haarlem, en daar ga ik ook weer naartoe voor het bijwerken. Laat het me weten als je vragen hebt!

Ik heb de PMU behandeling vorig jaar gekregen van Beauty Lounge Haarlem.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.