Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • catrice
  • oogschaduw
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Catrice Nude Sensation: oogschaduw

Vandaag is het tijd voor de review van de oogschaduws uit de Nude Sensation collectie van Catrice. Catrice kwam met vier kleuren, en ik heb er drie van. Het zijn allemaal aardetinten, mijn favoriete kleuren wat oogschaduw betreft. Dus ik ben hier heel erg blij mee! Het mooie is dat Catrice matte oogschaduws met glans en glitter heeft afgewisseld. Zo is de Soft Coral compleet mat, en hebben Shimmering Beige en Metallic Brown mini glittertjes. Ik vind het erg mooi om dat met elkaar te combineren in één look. Zie hier een look die ik heb gemaakt met mat en shimmer.

Naar de close-up foto’s!

Shimmering Beige, een mooie lichtbruine kleur met veel shimmer


Metallic Brown, donkerbruin met shimmer


Soft Coral, een soort huidskleur (anders kan ik het niet omschrijven) die compleet mat is.

Links Soft Coral, daarna Metallic Brown en Shimmering Beige. Zoals je ziet is Soft Coral meer beige dan koraalkleurig, ik snap de keuze voor die naam dan ook niet helemaal. Zoals je ziet geven de oogschaduws veel kleur af: er zit veel pigment in. Een enorm pluspunt, want dat duidt op kwaliteit. Deze swatches maakte ik door één keer met mijn vinger over de oogschaduw te gaan. Er komt veel kleur in één keer af, en is meteen goed donker. De oogschaduw is goed ‘vast’ in het doosje, het brokkelt niet wanneer je het aanraakt met je vinger of kwast.

Dan het allergrootste pluspunt: de oogschaduws kosten maar €1,99 per stuk. Hoeveel gram de oogschaduws zijn, kan ik niet zien, maar ze zijn groter dan MAC oogschaduws. En – nu ga ik iets zeggen wat heel risky is en wat ik niet gauw zeg – de kwaliteit is absoluut daarmee vergelijkbaar. Hulde dus aan Catrice voor deze oogschaduws, echte must-haves: goede kwaliteit, prachtige kleurtjes die je dagelijks kan gebruiken en een topprijs.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.