Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • dr organic
 • merk
 • natuurlijk
 • Review
Een MissLipgloss artikel

Dr Organic

Als ik producten wil kopen, of ga testen, kijk ik altijd het eerst op de ingrediëntenlijst. Dat weten jullie inmiddels wel, ik let – vooral bij haar- en gezichtsproducten) heel erg op SLS en minerale olie (lees er hier meer over). Maar er zijn nog meer dingen die niet echt goed voor je huid en haar kunnen zijn, zoals parabenen en siliconen. Nu heb ik een merk gevonden dat mijn hart een sprongetje deed maken, namelijk Dr Organic! Het is gewoon bij De Tuinen te koop, de prijzen liggen tussen €2,99 en €10,99, wat het erg betaalbaar maakt. De producten zijn natuurlijk, bio-actief, er zitten geen chemicaliën (SLS of parfum)  in, geen dierlijke ingredienten, geen minerale oliën, ze testen niet op dieren en alleen de hoogste kwaliteit conserveringsmiddelen worden gebruikt. Nou, dan zal het wel een supersaai, duf merk zijn. Niet dus!


Ik schrijf eigenlijk nooit artikelen over merken als ik de producten zelf nog niet uitgebreid getest heb, maar ik wilde jullie dit gewoon alvast vertellen! Ik weet dat er veel meiden zijn die graag natuurlijke producten gebruik die zo zacht mogelijk voor haar en huid zijn, net als ik! Het is dus gewoon te koop bij De Tuinen, voor fijne prijsjes. Het klinkt allemaal erg goed en er zijn vast veel meiden die echt op zoek zijn naar een merk als deze.

Bij De Tuinen heb ik vast wat producten geroken en gevoeld, en het ruikt allemaal heel erg lekker! Zo ben ik gek op de Pomegranate shampoo en conditioner, die ruikt echt heerlijk zoet. Naast de Pomegranate lijn zijn er de volgende lijnen:

 • Aloe Vera
 • Tea Tree
 • Vitamin E
 • Lavender
 • Manuka Honey
 • Virgin Olive Oil
 • Royal Jelly
 • Rose Otto

In elke lijn zit, naast andere producten, een shampoo, conditioner, vaste zeep, lippenbalsem en vloeibare handzeep.

Kijk hier op de site van Dr Organic voor alle informatie over de lijnen. Je kan er ook de producten bekijken!

Ben je net als ik bewust bezig met het vermijden van bepaalde ingrediënten en houd je van natuurlijke merken, die wel fijn, ‘hip’ en lekker zijn? Dan kan je best eens gaan kijken bij Dr Organic. Ik heb heel veel producten van Dr Organic in huis en ik ga ze de komende tijd flink testen. Het ziet er in ieder geval al heel mooi uit en de producten ruiken ontzettend lekker. En het trekt mij natuurlijk enorm aan dat het zo natuurlijk is, zonder al die troep erin. Ik kan al verklappen dat de Rose Otto Cleansing Milk en Tonic ontzettend fijn zijn, zeker in combinatie met de Virgin Olive Oil dag- en nachtcreme. Mijn huid voelt na gebruik zo heerlijk zacht en gevoed en blijft dat ook de hele dag! Mijn huid reageert heel snel op agressieve ingrediënten en mijn huid blijft lekker rustig en vooral zacht en soepel na gebruik. Voor mijn gevoel is dit een goedkoop alternatief voor de Dermalogica producten. Dit is natuurlijk wel een eerste indruk want ik heb de producten nog maar een paar dagen in huis. Uitgebreide reviews komen er aan! De Granaatappel en Vitamine E lijn zijn nu in de aanbieding trouwens, tot en met 13 februari, 25% korting bij de Tuinen!

Zijn er hier meiden die dit merk al gebruiken? Welk product? En wat vind je er van?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.