Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Groene eye of the day

Groen was jaren mijn favoriete oogschaduwkleur. Ik gebruikte bijna niet anders dan groentinten! Toen ik laatst leuke kleurtjes aan het uitzoeken was voor een look, kwam ik mijn mooie groene losse oogschaduws tegen. Ik besloot maar weer eens een groene look te maken, en wat is het mooi! Ga ik zeker vaker doen.

De lichtgroene oogschaduw is van Fyrinnae en heet Prince Alarming, de donkergroene is een pigment van MAC, Night Light. Ik heb een klein beetje zwarte oogschaduw toegevoegd in de arcadeboog, uit het 120 palette. Het zwarte lijntje is van de 2B feutre liner, de mascara is van Anastasia.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.