Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • tanden bleken
  • teeth bleaching
  • the white smile company
  • witte tanden
Een MissLipgloss artikel

Vlog: tanden bleken

Vorig jaar maart (dat is alweer anderhalf jaar geleden) liet ik voor het eerst mijn tanden witter maken (lees hier het verslag, in dat artikel kan je ook alle details over het bleken lezen). Dat beviel supergoed, mijn tanden waren prachtig wit en ik was blij! Vorige week ging ik terug voor een nieuwe behandeling. Het resultaat loopt namelijk altijd wat terug, dat is normaal, en ik wilde het wel weer wat opfrissen. Ik filmde dit om eens te laten zien hoe dat nu precies in zijn werk gaat. Ik ging dus naar The White Smile Company in Amsterdam, je hebt ook filialen in Utrecht, Groningen en Tilburg. En ik heb weer een korting weten te regelen! De hele maand oktober krijg je, als je vermeld bij je afspraak dat je via Miss Lipgloss komt, €20 korting op elke behandeling, én je krijgt een gratis tandpasta (die ik ook in het filmpje laat zien). Klik op ‘lees verder’ als je voor- en nafoto’s wilt zien.

 


Mijn tanden waren niet supergeel, maar ik vond een opfrisbeurtje wel even fijn. Ze zijn weer mooi natuurlijk wit!

Voor…


En na. Mijn tanden waren dit keer achteraf wel een tikje gevoelig, maar pijn deed het niet. Dit verschilt wel per persoon, maar je tanden en tandvlees worden dusdanig beschermt dat je er zo min mogelijk last van hebt. Ik kan het iedereen aanraden, en het is zoveel fijner dan van die setjes waarmee je je tanden thuis kan bleken. Ik heb Crest geprobeerd, en vond het niet bepaald fijn. Het is irritant: twee weken lang elke dag een halfuur die strips op je tanden. Daarnaast smaakt het vies, komt het bleekspul ook op je tandvlees (dat is bij een behandeling als ik heb gehad echt niet het geval, check het filmpje maar eens), en bij mij gebeurde er maar weinig. Crest White Strips kosten ook rond de €60. Als je nog een keer €60 er bij op legt, heb je binnen een uur witte tanden. Veilig, snel en veel mooier wit, zonder gedoe.

Er is overigens niks mis met gele tanden, alleen vind ik het zelf mooi om witte tanden te hebben. Gele tanden zijn vaak juist een teken dat je een sterk gebit hebt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.